Varför en stekhäll

Det finns många goda skäl att välja en GrillSymbol stekhäll!
 
En stekhäll ersätter inte en grill men är ett utmärkt komplement till densamma och är dessutom inkörsporten till en helt ny livsstil på frammarsch, matlagning ute!


·  På din stekhäll kan du inte bara laga så gott som all vanlig husmanskost, fast
   utomhus, du har dessutom nu resurser att tillreda avancerade rätter av de mest 
   skilda slag!

   
    Fisk

    Skaldjur
    Grönsaker
 
    Det vill säga råvaror som man ofta får wokade i det asiatiska köket är synnerligen
    väl lämpade för en stekhäll och i synnerhet för GrillSymbols Wokpannor.

 
·  Ifall du gillar det spanska köket så finns en speciell Paellapanna för ändamålet!
 
·  Det faktum att pannorna värms med gasol gör att de har gasspisens fördelar
   med snabb upphettning och en mycket hög effekt! Vid hemma-wokning på
   köksspisen eller i el-woken blir det ofta inte tillräckligt varmt och maten blir
   mera kokt än wokad.

 
·  Har du en GrillSymbol stekhäll hemma så vet du dessutom att du alltid har möjlighet att laga
   mat, även vid strömavbrott.

 
·  Om du ägnar dej åt friluftsliv på allvar, med camping, båtturer eller husvagn så
   blir din stekhäll snabbt oumbärlig. Du gör enkelt och snabbt mat åt hela familjen
   och efter avtorkning demonterar du bara benen och sedan kan allt  stuvas in på
   minimalt utrymme.

 
·  Om du har det trångt på uteplatsen/altanen så hänger du upp Muurikkan i en krok
   på väggen, och ställer undan gasolbrännaren hel eller demonterad.

 
·  Sist men inte minst bör du tänka på att din gasolbrännare fungerar alldeles
   utmärkt som värmekälla för den stora 10 – 15 liters kastrullen när det är dags
   att koka kräftor eller förkoka ribs och kamben till kvällens party!
 
·  Kanske bäst av allt, inga sotiga händer och ingen aska att göra sig av med,
   bara ren matlagningsglädje utomhus och med hög säkerhet även under de
   torraste förhållanden!
 
Sist men inte minst vill jag nämna att det finns ett stort antal såväl läckra som beprövade recept på allt från Muurikka-plättar eller Crepes om man så vill, till mina egna favoriter Cajun Blackened Steak och Cajun Blackened Fish.
 
Jag delar gärna med mig av recept och erfarenheter om ni hör av er till
 
bertil@matlagningute.se
 
Smaklig spis – ute!!