
| Varför en stekhäll
Det finns många goda skäl att välja en GrillSymbol stekhäll! En stekhäll ersätter inte en grill men är ett utmärkt komplement till densamma och är dessutom inkörsporten till en helt ny livsstil på frammarsch, matlagning ute!
· På din stekhäll kan du inte bara laga så gott som all vanlig husmanskost, fast utomhus, du har dessutom nu resurser att tillreda avancerade rätter av de mest skilda slag! Fisk Skaldjur Grönsaker Det vill säga råvaror som man ofta får wokade i det asiatiska köket är synnerligen väl lämpade för en stekhäll och i synnerhet för GrillSymbols Wokpannor. · Ifall du gillar det spanska köket så finns en speciell Paellapanna för ändamålet! · Det faktum att pannorna värms med gasol gör att de har gasspisens fördelar med snabb upphettning och en mycket hög effekt! Vid hemma-wokning på köksspisen eller i el-woken blir det ofta inte tillräckligt varmt och maten blir mera kokt än wokad. · Har du en GrillSymbol stekhäll hemma så vet du dessutom att du alltid har möjlighet att laga mat, även vid strömavbrott. · Om du ägnar dej åt friluftsliv på allvar, med camping, båtturer eller husvagn så blir din stekhäll snabbt oumbärlig. Du gör enkelt och snabbt mat åt hela familjen och efter avtorkning demonterar du bara benen och sedan kan allt stuvas in på minimalt utrymme. · Om du har det trångt på uteplatsen/altanen så hänger du upp Muurikkan i en krok på väggen, och ställer undan gasolbrännaren hel eller demonterad. · Sist men inte minst bör du tänka på att din gasolbrännare fungerar alldeles utmärkt som värmekälla för den stora 10 – 15 liters kastrullen när det är dags att koka kräftor eller förkoka ribs och kamben till kvällens party! · Kanske bäst av allt, inga sotiga händer och ingen aska att göra sig av med, bara ren matlagningsglädje utomhus och med hög säkerhet även under de torraste förhållanden! Sist men inte minst vill jag nämna att det finns ett stort antal såväl läckra som beprövade recept på allt från Muurikka-plättar eller Crepes om man så vill, till mina egna favoriter Cajun Blackened Steak och Cajun Blackened Fish. Jag delar gärna med mig av recept och erfarenheter om ni hör av er till bertil@matlagningute.se Smaklig spis – ute!!
| |
|
|