Webbshop

Webbshop RSS
Paketerbjudanden (11)
Här hittar du prisvärda paketerbjudanden med allt ifrån kompletta GrillSymbol-stekhällar till cajunkryddor.
GrillSymbol Stekhällar (8)
Stekhällarna från Grillsymbol representerar den nya generationens matlagningsredskap. Laserskurna i ett stycke varmvalsad stålplåt och med utställda och ekbeklädda handtag är de inte bara eleganta utan i praktiken också outslitliga! Pannornas avslutande kant gör dem dessutom väl lämpade som paellapnnor.
Inte konstigt att vi kan ge 25 års garanti på hällarna. Rätt instekta motsvarar de till sina egenskaper den gamla hederliga gjutjärnspannan men
saknar dess nackdelar som sprödhet och vikt! Hällarna liksom wokpannorna vilar direkt på gasolbrännaren och kan därför lätt lyftas av antingen för bordsplacering, för rengöring eller om så önskas för vertikal utrymmesbesparande förvaring.
BBQ Smokers (4)
Rökugnarna från GrillSymbol handbyggs i 3 mm stålplåt av duktiga smeder  och visar en imponerande detaljrikedom med alla de tillbehör som en kännare kan anse nödvändiga. Så har Q-Serien också framgångsrikt använts i internationella BBQ tävlingar av Estlands Grillförbund.
Q-Serien är byggd för att leverera konsistenta resultat och har därför dubbla skorstenar så att röktryck och temperatur kan hållas konstant i hela rökkammaren.
Att Q-Seriens ugnar dessutom mycket väl lämpar sig för användning som direktverkande kolgrill gör dem bara mera sympatiska.

Paellapannor (5)
Allt flera vill uppleva semesterminnena från Sydeuropa på hemmaplan och detta har inneburit ett klart uppsving för Paella-kockandet här hemma.
Paella är dessutom en läcker och förhållandevis billig, enkel och lättlagad rätt som kan varieras i det oändliga och lätt anpassas till olika stora bjudningar!
Det essentiella är att du har en Paellapanna av lämplig storlek och god kvalitet!
Vi erbjuder Paellapannor i polerat kallaminerat stål som du kan elda med gasoldrivna ringbrännare, allt från en ledande tillverkare i Spanien.

Våra Paellapannor finns i storlekarna 40, 50, 60, 70, 90 och 115 cm i diameter.
För pannans uppställning på bord finns lämpliga Trefotsställ i storlekarna 30, 40 och 50 cm. Dessa passar under alla typer av såväl Paellapannor som Muurikkor!


Ladda ner skötselråd
Cajun Cookin' kryddor (11)

Cajun Cookin' - Kryddblandningarna erbjuder dig underbart mustiga smakupplevelser i ditt eget kök.
Cajun Cookin' kryddorna är färskmalda för oss, enligt originalrecept från Louisiana och New Orleans!
Inga E-tillsatser, inte ens E-551, kiseldioxid, tillsatta så du får skaka om burken ibland men det är det värt!!