Matlagningute.se – Vår nya hemsida!

Välkomna hit!

Vår målsättning  är  att presentera och marknadsföra ett helt nytt koncept av innovativ högklassig utrustning för matlagning utomhus. Vi representerar och saluför varumärket GrillSymbol™  i Sverige, Norge och Danmark via,  återförsäljare och från vårt eget showrum, belägen på Handelsplats Center Syd i Löddeköpinge.

Våra produkter lämpar sig ypperligt för catering- och restaurangbranschen men hittar också många nöjda ägare bland familjer och drivna amatörkockar.

Produkterna utgörs av gasoleldade stekhällar, paella- och wokpannor med kapacitet från 6  – 60 portioner samtidigt. Inte att förglömma är de stora hängande kolgrillarna samt våra vedeldade unika stora BBQ rök/grillar med plats för helkroppsrökt vildsvin. Våra produkter är en given samlingsplats på festen, stor som liten.

Hög hantverksmässig kvalitet i BBQ rökarna och varmvalsat eller rostfritt stål i pannorna kombinerat med marknadens i särklass bästa och gasolsparande vindskydd, gör användningen enkel och njutbar med läckra anrättningar som resultat.

Våra brännare är för största komfort och säkerhet försedda med högeffektiva vindskydd och elektrisk tändning.

Extrautrustning utgörs bl.a. av stora aluminiumlock försedda med träklädda handtag, hängkrok samt ånghål, bärkassar, överdrag, hjul mm. Allt enligt kundernas egna önskemål.

Som ett unikt komplement säljer vi samtidigt vår egen kryddserie Gourmé Cooking, kryddblandningar med rötterna i New Orleans, konsumentförpackat i 200 g bordsburkar med ströare i locket och så klart, helt utan E-nummer.

Väl mött, på webben eller i vårt fysiska showroom på Handelsplats Center Syd, Löddeköpinge.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *